Bestill underholdning fra Talina

Underholdning for barn

Ønsker du å gjøre markedsdagen eller barnebursdagen ekstra minneverdig:

Rødhette og Ulven
Dette er en nyskrevet musikkforestilling om «Rødhette og Ulven», men med alle de kjente elementene fra eventyret. Alle kjenner det litt skumle eventyret, men i vår verden er Ulven mer komisk og rar, enn stygg og farlig. Rødhette er yndig og søt og synger nydelige sanger, mens Bestemora har blitt ganske rørete og tullete på sine eldre dager. Forestillingen er morsom og passer for barn i alle aldre – også for de helt minste fra 3 år og oppover. Her er også mye å humre over for den voksne garde. Musikken og sangene er nyskrevne og bidrar til å skape teater-magi. 

Underholdning for voksne

Trenges det underholdning til firmafest, julebord, jubileer, overraskelser eller private sammenkomster? Det meste kan skreddersys til ditt arrangement.

Her er noe fra menyen:

Karen Øltapper
Bli med på levende historiefortelling i Gamlebyens gater. Hør Karen fortelle om gamledager i Gamlebyen, da det var kro på hvert hushjørne og tørstedrikken var øl. Vandringen varer ca 45 minutter og tar dere med på en underholdende og humoristisk reise i fantastiske omgivelser i Gamlebyen. https://www.visitfredrikstadhvaler.com/no/moter-og-konferanser/aktiviteter-i-fredrikstad-hvaler/guidede-turer/?tlp=2370473&name=Vandring-med-Karen-Oltapper

Vandring med Kommandanten og Grevinnen
Gjenoppleve uforglemmelige høydepunkter fra revyens gullalder med udødelige slagere som «Tøisevisa» (Unnskyld at jeg spør),  ”En liten gylden ring”, «Ei hel ei, ei halv ei te to» Her servers gode, gamle viser og revyklassikere av Arne Svendsen på løpende bånd. Vi lover underholdning spekket med smil og latter – og rause dryss av nostalgi og velklingende vemod.  Publikum er selvfølgelig velkomne til å synge med og minre om en svunnen tid.  

Slipp latteren løs!
Humorinnslag med blant andre rollefiguren og stuntpoeten. Populær firmaunderholdning, med humoristiske tekster og vakre sanger. Vi er to artister som opptrer, og publikum vil garantert få trimmet lattermusklene. Dette er et konsept som har fungert svært bra i mange bedrifts-sammenheng i flere år.

Viser og Wienerbrød
Gjenoppleve uforglemmelige høydepunkter fra revyens gullalder med udødelige slagere som «Tøisevisa» (Unnskyld at jeg spør),  ”En liten gylden ring”, «Ei hel ei, ei halv ei te to» Her servers gode, gamle viser og revyklassikere av Arne Svendsen på løpende bånd. Vi lover underholdning spekket med smil og latter – og rause dryss av nostalgi og velklingende vemod.  Publikum er selvfølgelig velkomne til å synge med og minre om en svunnen tid. 

FOR BESTILLING – KONTAKT TALINA PÅ 

E-post:talinahs@hotmail.com
Mobil: 92 890 721