Pressebilde

Dette bildet av Talina Hansen Skogseth benyttes til artikler, anmeldelser og diverse andre presseoppslag om Talina og  forestillinger hun produserer eller medvirker i.

Bildet kan lastes ned i en høyoppløselig versjon som er:

 1125×1444 px – 258kB

Bak Vollene
Picture


«En strålende historisk vandrefortelling»


SommerBrisen


«Talina vet å åpne latterdøren hos publikum, og latteren runger hos de fleste når det er klart for Barnetimen for voksne.»

Hvaler Demokraten 2010


«Første opptur kommer da Talina Hansen Skogseth synger Kari Diesens udødelige «Jacobsen». Etter pause startet det med et brak. En virkelig «höjdare». Talina Hansen Skogseth og Desirée T. Grandahl som samer var fenomenal. Folk lo seg skakke..»

Fredrikstad Blad 2011

Jula av sporet«Nærmere latter-muskulaturens tålegrense kan du knapt komme»

Kjepper i jula«Talinas store kveld! Hvilken ekvilibristisk akrobatisk scenekunst! For en spilleglede. Talina Hansen Skogseth sprudler i «Kjepper i jula» på Blå Grotte. Talina er slapstick-dronningen i norsk revy. En saftig blanding av Eva Rydberg og Grethe Kausland. Og sørger for crazy-komikk av ypperste klasse.»

Demokraten 2011


«Talina Hansen Skogseth: Hun er vel farsens stjerne og sikrer høy latterfaktor i salen.»

Fredrikstad Blad 2011


«Midt i det hele: Talina Hansen Skogseth med all sin ulenkelige stil og mimikk som periodevis får oss til å tenke på stumfilmstjerner. Talina rett og slett ubetalelig. Du verden for et fyrverkeri!»

Hvaler Demokraten
2002

Jula går rundt«Et fyrverkeri både verbalt, musikalsk og pyroteknisk, den beste julefarsen jeg har sett på år og dag!»

Jul a’mår!
Picture


«Talina Hansen Skogseth leverer komisk kropps språk på grensen til det akrobatiske De gode replikkene kommer som perler på en snor, og humor-poengene smeller som et maskingevær. Première-publikummet kvitterte med hjertelig gapskratt.»

Fredrikstad Blad 2012