Torsdag 7. desember - lørdag 25. november 2023

Se alle forestillinger

Snekker Andersen og Julenissen🎅

🎄Opplev Alf Prøysens sjarmerende og stemningsfulle julefortelling om «Snekker Andersen og Julenissen».  I år blir det en merkelig julaften for Snekker Andersen. I det herr Andersen, utkledd som nisse skal overraske snekkerbarna, sklir han og kolliderer med den ekte julenissen. De to bestemmer seg for å gjøre et bytte, for Nissefamilien har aldri før hatt besøk av en ekte snekker, og familien Andersen har aldri før hatt besøk av den ekte Julenissen.

🎄Dette fører til en helt spesiell og magisk jul. Flere av julens aller kjæreste sanger er med i forestillingen. Julekveldsvisa, Romjulsdrøm, Musevisa mfl.

Med: Ole Jacob Lindberg, Talina H. Skogseth, Andreas Kjølberg, nissebarn og snekkerbarn.

Varighet ca 60 min uten pause. Anbefales fra 3 år.

Musikk: Terje Norum: Tangenter og plystring, Haakon Paulsberg: Trommer, perkusjon, sag, tramp og gitar, Ingar Guttormsen: Kontrabass, el bass og gitar, Petter Fosse: gitar, Morten Heiberg: Mandolin, perkusjon og tramp, Ellen Marie Carlsen: Tangenter.
Musikkarrangementer: Ellen Marie Carlsen. Musikkprodusent: Morten Heiberg. Innspilt og mikset av: Petter Fosse. Plakattegning: Hans Normann Dahl.

Produsent: Talina Produksjon

Forestillinger

Dato Tid Sted Pris
Torsdag 7. desember kl. 18:00 Sarpsborg Scene, Sarpsborg 240/340 kr Kjøp
Søndag 19. november kl. 13:00 Blå Grotte, Fredrikstad 240/340 kr Utsolgt
Lørdag 25. november kl. 13:00 Blå Grotte, Fredrikstad 240/340 kr Utsolgt